top of page
cloud
data
Werkplekbeheer
Wifi

Clouddiensten

Uw IT-omgeving hoeft niet langer meer op uw huidige locatie te draaien. De keuze om deze in de ‘cloud’ te plaatsen heeft een aantal voordelen: vaste maandlasten, flexibel schaalbaar, altijd up-to-date en veilig. Een goede internetverbinding is wel een belangrijke vereiste. Van der Laan kan u in deze overweging adviseren en we leggen u graag de mogelijkheden uit voor uw bedrijf.

Datanetwerken

Het communicatienetwerken vormt samen met uw servers het kloppend hart van uw netwerk. VANDERLAAN is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van netwerken. Door de opkomst van sociale netwerken en het gebruik van foto’s en video’s is er een sterke vraag naar snellere en geavanceerdere communicatienetwerken. Niet alleen de bandbreedte is daarbij van belang, vooral het op de juiste wijze inrichten vraagt fijnmazige kennis. Van der Laan is ervaren in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Wij beschikken over eigen apparatuur en getrainde mensen om glasvezelnetwerken aan te leggen (blazen) en te koppelen binnen het netwerk.

 

Producten & diensten:

  • datanetwerken

  • glasvezelnetwerken

  • switches

  • patchkasten

  • wifi-netwerken

Werkplekbeheer

Efficiënt werken is doen waar je goed in bent. Laat uw collega’s zich bezig houden met uw corebusiness, dan zorgen wij voor de randzaken. Bij VANDERLAAN monitoren we op afstand de performance van uw apparatuur en kunnen we waar nodig op locatie het volledige beheer van uw werkplekken en servers uit handen nemen. Zo bent u altijd up-to-date en goed beveiligd.

 

Wekelijks ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage over de status van uw server(s) en onze werkzaamheden.

Wifi

Wifi is gelukkig steeds vaker beschikbaar. Sterker nog, we rekenen er gewoon op en ergeren ons als het niet voldoet aan de verwachtingen. Een goed wifi-netwerk is stabiel, heeft voldoende snelheid en is veilig. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. VANDERLAAN adviseert u in de keuze van de juiste Acces Points, de juiste configuratie en de installatie ervan. Snel, vakkundig en veilig.

bottom of page