1/1

Gebouwbeheersystemen

Bij gebouwautomatisering draait het om comfort, veiligheid en/of duurzaamheid. VANDERLAAN heeft veel kennis en ervaring met betrekking tot het zo efficiënt mogelijk werken in een gebouw. Daarnaast denken wij graag mee over hoe je techniek optimaal inzet in een woning. Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke visualisatie bedient u zelf met uw tablet of telefoon uw installatie. Eenvoudig en gemakkelijk. Wilt u zien hoe het werkt? Wij laten het u graag zien in onze demowoning!

 

Producten & diensten:

  • visualisatie

  • touchscreen

  • KNX programmering

  • verdeelkasten

  • schakelmateriaal

  • iPhone & iPad

1/2

Noodstroomvoorzieningen

Zelfs als je technische installatie goed aangelegd is en onderhouden wordt, is het mogelijk dat de stroom een keer uitvalt. Gevolg: machines staan stil, de airco’s in de serverruimtes vallen uit en het is overal donker. VANDERLAAN adviseert u graag hoe u met zulke vervelende situaties om kunt gaan. Door voor de kritische processen een noodstroomvoorziening te treffen, wordt eventuele schade en stilstand beperkt en bent u snel weer operationeel.

 

Producten en diensten:

  • NSA

  • Noodverlichting

1/7

Verlichting

Verlichting heeft meerdere doeleinden. Enerzijds moet het effectief zijn als werkverlichting in een magazijn of boven een werkplek. Anderzijds is het zeer bepalend voor de sfeer in uw bedrijfspand of woning. Een goed onderbouwd verlichtingsplan is vaak de basis voor een geslaagd eindresultaat. Ledverlichting biedt vele nieuwe mogelijkheden. Ook financieel. Wij rekenen graag voor u uit of de lage energiekosten de vaak iets hogere aanschafkosten voldoende compenseren. U zult versteld staan van de terugverdientijd!

1/2

Zonnepanelen

Wek uw eigen schone stroom op en verdien uw energiekosten terug! Plaats zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag een kosteloos advies op maat en verzorgen de complete installatie en subsidieaanvraag. Op zonnepanelen heeft u een beter rendement dan op uw spaarrekening. In ongeveer 6 jaar heeft u de investering terugverdiend en daarna bent u gewapend  tegen de stijgende energieprijzen, want die heeft u immers nauwelijks meer. De zonnepanelen leveren wij tegen een aantrekkelijke prijs en zijn van zeer goede kwaliteit. Op onze panelen heeft u 25 jaar garantie en ze zijn voorzien van een certificaat.