top of page
automatisering
assimilatie
inspecties
verdeel

Automatisering

VANDERLAAN heeft jarenlange ervaring in de automatisering van bedrijfsprocessen. Hierbij moet u denken aan conditionering van groente en fruit, maar ook vele andere, veelal food gerelateerde, producten. Naast de besturing van machines en processen, ontwikkelen we – veelal in samenwerking met de klant – nieuwe software die nog meer controle geeft op het eindproduct van de klant. 

 

Producten & diensten:

  • PLC techniek

  • visualisaties

Assimilatiebelichting

VANDERLAAN is gegroeid tot een gespecialiseerde installateur in de agrarische sector. Ook voor de glastuinbouw biedt VANDERLAAN een totaaloplossing: van advies via ontwerp en productie tot installatie. Naast het leveren van conventionele licht- en krachtinstallaties, ontwikkelt Van der Laan vaak maatwerkoplossingen om voor de eindgebruiker het optimale rendement te behalen. Afhankelijk van het type product van de klant wordt het juiste belichtingsadvies gegeven.

Inspecties

Door het preventief uitvoeren van inspecties aan bestaande installaties, verhoog je de bedrijfszekerheid van de installaties. Bovendien voorkom je mogelijke onveilige situaties. VANDERLAAN beschikt over opgeleide collega's die uw installatie op de juiste manier kunnen inspecteren. Thermografische foto's en een inspectierapport vormen een vast onderdeel van de oplevering. 

Verdeelinrichtingen

In onze werkplaats in Zwaag bouwen wij al ruim 40 jaar dagelijks besturingskasten en verdelers van vele formaten en doeleinden. Onder strenge kwaliteitscondities vinden onze kasten bestemmingen over de gehele wereld. Gecertificeerde materialen, geschoolde monteurs en een strakke administratie zijn hierbij voor VANDERLAAN vanzelfsprekend.

bottom of page